Charming hotel accommodation Netherlands

Accommodatie Nederland

Hotels, B&B's, appartementen Nederland

Accommodatie Nederland. Online reserveringen voor alle soorten accommodatie in Nederland: hotel, hostal, residence, inn, guesthouse, pension, town house suite, bed & breakfast (B&B), studio, appartement, villa, farm home. Direct en goedkoop *)

Of zoek accommodatie in Nederland per provincie.


Amsterdam (92) Bergambacht (1) Bosch en Duin (1)
Eindhoven (1) Enschede (1) Kerkrade (1)
Leeuwarden (1) Leusden (1) Maastricht (3)
Ommen (1) Putten (1) Renesse (1)
Rotterdam (6) Schiphol - Rijk (1) Slenaken (1)
Sluis (1) The Hague (1) Thorn (1)
Uithoorn (1) Utrecht (3) Valkenburg aan de Geul (1)
Winterswijk (1)

Vakantiewoningen Nederland

Voor een langer verblijf in Nederland (een vakantie, midweek of lang weekend) kan een vakantiewoning of appartement een aantrekkelijk alternatief zijn voor een hotel:

Huur een sfeervol vakantiehuis in Nederland Sfeervolle vakantiehuizen Nederland biedt een breed assortiment karakteristieke, kwalitatief hoogwaardige vakantiehuizen in Nederland: van kastelen tot landhuizen en groepshuizen, van boerderijtjes tot molens en bungalows, van villa's tot chalets, gîtes en cottages.

Select Autovakanties vakantiewoningen Nederland Select Autovakanties Nederland biedt bijzondere accommodaties in Nederland: een vrijstaand vakantiehuis of een vakantiewoning op een bungalowpark, een exclusief chalet, voormalige boerderij of boerenhoeve, een comfortabel appartement of luxe villa met privé-zwembad, authentieke finca, traditionele woning, riante bungalow, gezellige gîte, karakteristiek landhuis, nostalgische cottage, mobilhome op camping, huis in traditioneel dorp op het platteland, huisje op vakantiepark, midden in het bos of tussen de landerijen. Er zijn ook last-minutes en andere voordelige aanbiedingen.

Rustieke vakantiehuizen in Nederland Rustieke vakantiehuizen Nederland biedt een breed scala vakantiehuizen in Nederland: vakantiehuisjes, luxe vakantiebungalows, rustieke villa's, boerderijtjes, chalets, cottages, gîtes en andere bijzondere accommodaties.

Huur een cottage in Nederland Arcadia cottages Nederland verhuurt vakantiehuizen in Nederland in alle soorten en maten: huur een cottage, gite, villa, bungalow, vakantiewoning in de bossen, op het platteland, met zwembad of aan het water. Of juist een luxe appartement in de stad. Veelal zijn in het cottage honden en andere huisdieren toegestaan.


Aanbiedingen: goedkope huurauto's Nederland
Huur auto's in Nederland voor de laagste prijs!

Vliegtickets Nederland

Goedkope vliegtickets naar Nederland
Goedkope tickets lijnvluchten Nederland
Goedkoop vliegticket Nederland

Campings in Nederland

Anders Reizen Reisverslagen & reisinfo

Meer hotels in Nederland

Vergelijk prijzen voor de beste aanbiedingen:
Hotels Nederland
Goedkope hotels Nederland
Nederland hotel reservation

Zoek reisgenoten naar Nederland: Reisgenotenprikbord Europa
Reizigers informeren reizigers op het reizigersforum


Hotels, B&Bs, appartementen in andere landen

*) Onze hotels en andere accommodatie in Nederland boekt u direct bij de eigenaar. Daardoor hebben we in 80% van de gevallen de goedkoopste aanbiedingen van het hele internet. Uw creditcard gegevens worden alleen gebruikt om uw reservering te garanderen. U betaalt gewoon bij de balie van het hotel als u uitcheckt.

Direct accommodatie boeken Nederland is een gratis online reserverings service voor alle soorten accommodatie in Nederland: hotels, hostals, residences, inns, guesthouses, pensions, town house suites, bed & breakfasts (B&Bs), studios, appartementen, villas, farm homes. Er zijn absoluut geen kosten verbonden aan het gebruik van dit systeem om te zoeken naar accommodatie in Nederland en er worden ook geen reserveringskosten berekend.

Direct boeken is geen reisbureau of reisorganisatie: ons online reserveringssysteem maakt het mogelijk om de beschikbaarheid van kamers en de actuele prijzen te checken en om uw reserveringsverzoek rechtstreeks te versturen naar de hotels in Nederland. U kunt als bezoeker geheel zelfstandig, zonder tussenkomst van een reisorganisatie die boekingskosten berekent, accommodatie zoeken en boeken in Nederland. De accommodatie zelf stuurt u per e-mail een bevestiging van uw reservering. Onze reserveringsservice biedt een effectief, veilig en simpel communicatiekanaal tussen de accommodaties in Nederland en de internetgebruiker.