Charming hotel accommodation Norway

Accommodatie Noorwegen

Hotels, B&B's, appartementen Noorwegen

Accommodatie Noorwegen. Online reserveringen voor alle soorten accommodatie in Noorwegen: hotel, hostal, residence, inn, guesthouse, pension, town house suite, bed & breakfast (B&B), studio, appartement, villa, farm home. Direct en goedkoop *)

Of zoek accommodatie in Noorwegen per provincie.


Bergen (3) Evje (1) Haugesund (1)
Kristiansand (1) Oslo (11) Stavanger (4)
Tromsų (2) Trondheim (3)

Vakantiewoningen Noorwegen

Voor een langer verblijf in Noorwegen (een vakantie, midweek of lang weekend) kan een vakantiewoning of appartement een aantrekkelijk alternatief zijn voor een hotel:

Rustieke vakantiehuizen in Noorwegen Rustieke vakantiehuizen Noorwegen biedt een breed scala vakantiehuizen in Noorwegen: vakantiehuisjes, luxe vakantiebungalows, rustieke villa's, boerderijtjes, chalets, cottages, gîtes en andere bijzondere accommodaties.


Aanbiedingen: goedkope huurauto's Noorwegen
Huur auto's in Noorwegen voor de laagste prijs!

Vliegtickets Noorwegen

Goedkope vliegtickets naar Noorwegen
Goedkope tickets lijnvluchten Noorwegen
Goedkoop vliegticket Noorwegen

Reisverhalen Noorwegen

Anders Reizen Noorwegen vakantie Noorwegen
Reisverslag Rondreis Zuidwest Noorwegen
Reisverslag Zuid Noorwegen actief
Reisverslag Trektocht Hardangervidda
Reisverslag Van Riksgränsen naar Oslo

Meer hotels in Noorwegen

Vergelijk prijzen voor de beste aanbiedingen:
Hotels Noorwegen
Goedkope hotels Noorwegen
Noorwegen hotel reservation

Zoek reisgenoten naar Noorwegen: Reisgenotenprikbord Europa
Reizigers informeren reizigers op het reizigersforum


Hotels, B&Bs, appartementen in andere landen

*) Onze hotels en andere accommodatie in Noorwegen boekt u direct bij de eigenaar. Daardoor hebben we in 80% van de gevallen de goedkoopste aanbiedingen van het hele internet. Uw creditcard gegevens worden alleen gebruikt om uw reservering te garanderen. U betaalt gewoon bij de balie van het hotel als u uitcheckt.

Direct accommodatie boeken Noorwegen is een gratis online reserverings service voor alle soorten accommodatie in Noorwegen: hotels, hostals, residences, inns, guesthouses, pensions, town house suites, bed & breakfasts (B&Bs), studios, appartementen, villas, farm homes. Er zijn absoluut geen kosten verbonden aan het gebruik van dit systeem om te zoeken naar accommodatie in Noorwegen en er worden ook geen reserveringskosten berekend.

Direct boeken is geen reisbureau of reisorganisatie: ons online reserveringssysteem maakt het mogelijk om de beschikbaarheid van kamers en de actuele prijzen te checken en om uw reserveringsverzoek rechtstreeks te versturen naar de hotels in Noorwegen. U kunt als bezoeker geheel zelfstandig, zonder tussenkomst van een reisorganisatie die boekingskosten berekent, accommodatie zoeken en boeken in Noorwegen. De accommodatie zelf stuurt u per e-mail een bevestiging van uw reservering. Onze reserveringsservice biedt een effectief, veilig en simpel communicatiekanaal tussen de accommodaties in Noorwegen en de internetgebruiker.