Charming hotel accommodation Poland

Accommodatie Polen

Hotels, B&B's, appartementen Polen

Accommodatie Polen. Online reserveringen voor alle soorten accommodatie in Polen: hotel, hostal, residence, inn, guesthouse, pension, town house suite, bed & breakfast (B&B), studio, appartement, villa, farm home. Direct en goedkoop *)

Of zoek accommodatie in Polen per provincie.


Cracow (22) Gdansk (3) Myslenice (1)
Poznan (1) Warsaw (12) Wroclaw (1)

Vakantiewoningen Polen

Voor een langer verblijf in Polen (een vakantie, midweek of lang weekend) kan een vakantiewoning of appartement een aantrekkelijk alternatief zijn voor een hotel:

Rustieke vakantiehuizen in Polen Rustieke vakantiehuizen Polen biedt een breed scala vakantiehuizen in Polen: vakantiehuisjes, luxe vakantiebungalows, rustieke villa's, boerderijtjes, chalets, cottages, gîtes en andere bijzondere accommodaties.

Huur een cottage in Polen Arcadia cottages Polen verhuurt vakantiehuizen in Polen in alle soorten en maten: huur een cottage, gite, villa, bungalow, vakantiewoning in de bossen, op het platteland, met zwembad of aan het water. Of juist een luxe appartement in de stad. Veelal zijn in het cottage honden en andere huisdieren toegestaan.


Aanbiedingen: goedkope huurauto's Polen
Huur auto's in Polen voor de laagste prijs!

Vliegtickets Polen

Goedkope vliegtickets naar Polen
Goedkope tickets lijnvluchten Polen
Goedkoop vliegticket Polen

Reisverhalen Polen

Anders Reizen Polen vakantie Polen
Reisverslag Podlasië en Mazurië
Reisverslag Stedentrip Warschau
Reisverslag Stedentrip Krakau
Reisverslag Fietsvakantie Oost-Polen

Meer hotels in Polen

Vergelijk prijzen voor de beste aanbiedingen:
Hotels Polen
Goedkope hotels Polen
Polen hotel reservation

Zoek reisgenoten naar Polen: Reisgenotenprikbord Europa
Reizigers informeren reizigers op het reizigersforum


Hotels, B&Bs, appartementen in andere landen

*) Onze hotels en andere accommodatie in Polen boekt u direct bij de eigenaar. Daardoor hebben we in 80% van de gevallen de goedkoopste aanbiedingen van het hele internet. Uw creditcard gegevens worden alleen gebruikt om uw reservering te garanderen. U betaalt gewoon bij de balie van het hotel als u uitcheckt.

Direct accommodatie boeken Polen is een gratis online reserverings service voor alle soorten accommodatie in Polen: hotels, hostals, residences, inns, guesthouses, pensions, town house suites, bed & breakfasts (B&Bs), studios, appartementen, villas, farm homes. Er zijn absoluut geen kosten verbonden aan het gebruik van dit systeem om te zoeken naar accommodatie in Polen en er worden ook geen reserveringskosten berekend.

Direct boeken is geen reisbureau of reisorganisatie: ons online reserveringssysteem maakt het mogelijk om de beschikbaarheid van kamers en de actuele prijzen te checken en om uw reserveringsverzoek rechtstreeks te versturen naar de hotels in Polen. U kunt als bezoeker geheel zelfstandig, zonder tussenkomst van een reisorganisatie die boekingskosten berekent, accommodatie zoeken en boeken in Polen. De accommodatie zelf stuurt u per e-mail een bevestiging van uw reservering. Onze reserveringsservice biedt een effectief, veilig en simpel communicatiekanaal tussen de accommodaties in Polen en de internetgebruiker.