Charming hotel accommodation Russia

Accommodatie Rusland

Hotels, B&B's, appartementen Rusland

Accommodatie Rusland. Online reserveringen voor alle soorten accommodatie in Rusland: hotel, hostal, residence, inn, guesthouse, pension, town house suite, bed & breakfast (B&B), studio, appartement, villa, farm home. Direct en goedkoop *)


Saint Petersburg (11)

Aanbiedingen: goedkope huurauto's Rusland
Huur auto's in Rusland voor de laagste prijs!

Vliegtickets Rusland

Goedkope vliegtickets naar Rusland
Goedkope tickets lijnvluchten Rusland
Goedkoop vliegticket Rusland

Reisverhalen Rusland

Anders Reizen Rusland vakantie Rusland
Reisverslag De Transsiberië Expres
Reisverslag Transsiberië Expres in de winter

Meer hotels in Rusland

Vergelijk prijzen voor de beste aanbiedingen:
Hotels Rusland
Goedkope hotels Rusland

Zoek reisgenoten naar Rusland: Reisgenotenprikbord Rusland
Reizigers informeren reizigers op het reizigersforum


Hotels, B&Bs, appartementen in andere landen

*) Onze hotels en andere accommodatie in Rusland boekt u direct bij de eigenaar. Daardoor hebben we in 80% van de gevallen de goedkoopste aanbiedingen van het hele internet. Uw creditcard gegevens worden alleen gebruikt om uw reservering te garanderen. U betaalt gewoon bij de balie van het hotel als u uitcheckt.

Direct accommodatie boeken Rusland is een gratis online reserverings service voor alle soorten accommodatie in Rusland: hotels, hostals, residences, inns, guesthouses, pensions, town house suites, bed & breakfasts (B&Bs), studios, appartementen, villas, farm homes. Er zijn absoluut geen kosten verbonden aan het gebruik van dit systeem om te zoeken naar accommodatie in Rusland en er worden ook geen reserveringskosten berekend.

Direct boeken is geen reisbureau of reisorganisatie: ons online reserveringssysteem maakt het mogelijk om de beschikbaarheid van kamers en de actuele prijzen te checken en om uw reserveringsverzoek rechtstreeks te versturen naar de hotels in Rusland. U kunt als bezoeker geheel zelfstandig, zonder tussenkomst van een reisorganisatie die boekingskosten berekent, accommodatie zoeken en boeken in Rusland. De accommodatie zelf stuurt u per e-mail een bevestiging van uw reservering. Onze reserveringsservice biedt een effectief, veilig en simpel communicatiekanaal tussen de accommodaties in Rusland en de internetgebruiker.