Charming hotel accommodation Slovenia

Accommodatie Slovenië

Hotels, B&B's, appartementen Slovenië

Accommodatie Slovenië. Online reserveringen voor alle soorten accommodatie in Slovenië: hotel, hostal, residence, inn, guesthouse, pension, town house suite, bed & breakfast (B&B), studio, appartement, villa, farm home. Direct en goedkoop *)

Accommodatie in Slovenië per regio: Gorenjska (4) Obalno-kraška (4) Osrednjeslovenska (4) Podravska (3)

Of zoek accommodatie in Slovenië per provincie.


Bled (3) Kranjska Gora (1) Ljubljana (2)
Maribor (3) Medvode (1) Portorož (4)
Trojane (1)

Aanbiedingen: goedkope huurauto's Slovenië
Huur auto's in Slovenië voor de laagste prijs!

Vliegtickets Slovenië

Goedkope vliegtickets naar Slovenië
Goedkope tickets lijnvluchten Slovenië
Goedkoop vliegticket Slovenië

Reisverhalen Slovenië

Anders Reizen Slovenië vakantie Slovenië
Reisverslag Van de Alpen naar het Balatonmeer
Reisverslag Ronde van Slovenië

Meer hotels in Slovenië

Vergelijk prijzen voor de beste aanbiedingen:
Hotels Slovenië
Goedkope hotels Slovenië
Slovenië hotel reservation

Zoek reisgenoten naar Slovenië: Reisgenotenprikbord Europa
Reizigers informeren reizigers op het reizigersforum


Hotels, B&Bs, appartementen in andere landen

*) Onze hotels en andere accommodatie in Slovenië boekt u direct bij de eigenaar. Daardoor hebben we in 80% van de gevallen de goedkoopste aanbiedingen van het hele internet. Uw creditcard gegevens worden alleen gebruikt om uw reservering te garanderen. U betaalt gewoon bij de balie van het hotel als u uitcheckt.

Direct accommodatie boeken Slovenië is een gratis online reserverings service voor alle soorten accommodatie in Slovenië: hotels, hostals, residences, inns, guesthouses, pensions, town house suites, bed & breakfasts (B&Bs), studios, appartementen, villas, farm homes. Er zijn absoluut geen kosten verbonden aan het gebruik van dit systeem om te zoeken naar accommodatie in Slovenië en er worden ook geen reserveringskosten berekend.

Direct boeken is geen reisbureau of reisorganisatie: ons online reserveringssysteem maakt het mogelijk om de beschikbaarheid van kamers en de actuele prijzen te checken en om uw reserveringsverzoek rechtstreeks te versturen naar de hotels in Slovenië. U kunt als bezoeker geheel zelfstandig, zonder tussenkomst van een reisorganisatie die boekingskosten berekent, accommodatie zoeken en boeken in Slovenië. De accommodatie zelf stuurt u per e-mail een bevestiging van uw reservering. Onze reserveringsservice biedt een effectief, veilig en simpel communicatiekanaal tussen de accommodaties in Slovenië en de internetgebruiker.