Charming hotel accommodation Turkey

Accommodatie Turkije

Hotels, B&B's, appartementen Turkije

Accommodatie Turkije. Online reserveringen voor alle soorten accommodatie in Turkije: hotel, hostal, residence, inn, guesthouse, pension, town house suite, bed & breakfast (B&B), studio, appartement, villa, farm home. Direct en goedkoop *)

Of zoek accommodatie in Turkije per provincie.


Ankara (5) Antalya (11) Çanakkale (1)
Diyarbakir (1) Fethiye (1) Istanbul (79)
Izmir (2) Karahayit (1) Kusadasi (1)
Urgup-Cappadocia (6)

Vakantiewoningen Turkije

Voor een langer verblijf in Turkije (een vakantie, midweek of lang weekend) kan een vakantiewoning of appartement een aantrekkelijk alternatief zijn voor een hotel:

Huur een sfeervol vakantiehuis in Turkije Sfeervolle vakantiehuizen Turkije biedt een breed assortiment karakteristieke, kwalitatief hoogwaardige vakantiehuizen in Turkije: van kastelen tot landhuizen en groepshuizen, van boerderijtjes tot molens en bungalows, van villa's tot chalets, gîtes en cottages.

Rustieke vakantiehuizen in Turkije Rustieke vakantiehuizen Turkije biedt een breed scala vakantiehuizen in Turkije: vakantiehuisjes, luxe vakantiebungalows, rustieke villa's, boerderijtjes, chalets, cottages, gîtes en andere bijzondere accommodaties.

Huur een cottage in Turkije Arcadia cottages Turkije verhuurt vakantiehuizen in Turkije in alle soorten en maten: huur een cottage, gite, villa, bungalow, vakantiewoning in de bossen, op het platteland, met zwembad of aan het water. Of juist een luxe appartement in de stad. Veelal zijn in het cottage honden en andere huisdieren toegestaan.


Aanbiedingen: goedkope huurauto's Turkije
Huur auto's in Turkije voor de laagste prijs!

Vliegtickets Turkije

Goedkope vliegtickets naar Turkije
Goedkope tickets lijnvluchten Turkije
Goedkoop vliegticket Turkije

Reisverhalen Turkije

Anders Reizen Turkije vakantie Turkije
Reisverslag Stedentrip Istanbul
Reisverslag Van Turkije naar Nepal (I)
Reisverslag Treinreis naar Istanbul

Meer hotels in Turkije

Vergelijk prijzen voor de beste aanbiedingen:
Hotels Turkije
Goedkope hotels Turkije
Turkije hotel reservation

Zoek reisgenoten naar Turkije: Reisgenotenprikbord Europa
Reizigers informeren reizigers op het reizigersforum


Hotels, B&Bs, appartementen in andere landen

*) Onze hotels en andere accommodatie in Turkije boekt u direct bij de eigenaar. Daardoor hebben we in 80% van de gevallen de goedkoopste aanbiedingen van het hele internet. Uw creditcard gegevens worden alleen gebruikt om uw reservering te garanderen. U betaalt gewoon bij de balie van het hotel als u uitcheckt.

Direct accommodatie boeken Turkije is een gratis online reserverings service voor alle soorten accommodatie in Turkije: hotels, hostals, residences, inns, guesthouses, pensions, town house suites, bed & breakfasts (B&Bs), studios, appartementen, villas, farm homes. Er zijn absoluut geen kosten verbonden aan het gebruik van dit systeem om te zoeken naar accommodatie in Turkije en er worden ook geen reserveringskosten berekend.

Direct boeken is geen reisbureau of reisorganisatie: ons online reserveringssysteem maakt het mogelijk om de beschikbaarheid van kamers en de actuele prijzen te checken en om uw reserveringsverzoek rechtstreeks te versturen naar de hotels in Turkije. U kunt als bezoeker geheel zelfstandig, zonder tussenkomst van een reisorganisatie die boekingskosten berekent, accommodatie zoeken en boeken in Turkije. De accommodatie zelf stuurt u per e-mail een bevestiging van uw reservering. Onze reserveringsservice biedt een effectief, veilig en simpel communicatiekanaal tussen de accommodaties in Turkije en de internetgebruiker.